WordPress maatwerk

WordPress webdesign op maat

Op zoek naar extra features, specifieke functionaliteiten of een uniek design?
Je bent duidelijk op zoek naar een partner om je plannen voor een geslaagd WordPress-project vorm te geven.

WPorters is een team van WordPress-experts die klaar staan om je WordPress-website helemaal naar je hand te zetten. Laten we samenwerken om jouw bedrijf een digitale etalage te geven die eruitspringt.

Start nu je eigen projectSupport nodig?

WordPress maatwerk

Het WPorters verschil

Bestaande oplossingen zijn niet altijd toereikend.

Met bestaande WordPress-thema’s en plugins kom je vaak al een heel eind… maar ze zijn gebouwd voor standaardbehoeften. Ben je op zoek naar extra opties, specifieke functionaliteiten of een uniek design, dan zijn deze oplossingen wellicht niet toereikend: je hebt een oplossing op maat nodig. De specialisten van WPorters kennen WordPress als hun broekzak en staan klaar om je deskundig het maatwerk te leveren dat je nodig hebt!

 

Wat we te bieden hebben

Benoem het, en wij bouwen het… in WordPress. Helemaal op maat!
Wij zorgen voor de juiste sjablonen, plugins en aangepaste code. Ons development team staat klaar om uw visie om te zetten in een op maat gemaakte website.

WordPress support - WPorters managed hosting

Hoe we werken

Een topteam voor elke job

Vertel ons wat je wilt doen. Wij regelen de details en gaan meteen aan de slag. We zijn flexibel. Snel en to-the-point. En we houden de communicatielijnen graag open. Zo weet je altijd hoe het met je project staat.

  • Om te beginnen gaan we na wat je nodig hebt. Van daaruit kunnen we de reikwijdte van het project en de gewenste resultaten bespreken.
  • Vervolgens begint ons team met het plannen en samenstellen van de tools, plug-ins, themes of code die nodig is om je WordPress-website te ontwikkelen.
  • We controleren de integriteit van elk element van je site. En dan testen we. Elke stap onderweg wordt gedocumenteerd en geverifieerd.
  • Zodra je site klaar is voor gebruik, overhandigen we je de sleutels van je nieuwe site. Maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Wij zorgen voor back-ups en herstel indien nodig. Als je dat zelf moet gaan doen, dan kan dat wel eens verkeerd uitpakken. Up-to-date websites hebben net als een gewone winkel onderhoud nodig. Daarom kan je altijd op ons rekenen voor hulp en technische oplossingen.

Laat ons beginnen aan het nodige maatwerk

Wij staan klaar. Je kan ons dus meteen bellen op +32 (0)3 286 80 40 of je vraag stellen via dit formulier.

Ons eerste gesprek is altijd gratis en zonder enige verplichting. En dan beslissen we hoe we eraan beginnen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WPorters