wordpress templates en plugins op maat

WordPress maatwerk

WordPress development op maat

Met bestaande WordPress themes en plugins kom je vaak al een heel eind. Maar ze zijn gebouwd rond standaard behoeften. Als je op zoek bent naar extra mogelijkheden, naar specifieke functionaliteiten of een uniek design,… dan stuit je dikwijls op bestaande oplossingen die net niet doen wat jij zou willen.

Die zal je dan op maat moeten bouwen. De WPorters specialisten kennen WordPress als hun broekzak en staan klaar om u van vakkundig maatwerk te voorzien!

Aantrekkelijke en unieke WordPress templates zorgen dat je klanten de weg vinden naar je website.  Wporters kan je helpen bij het maken van een template specifiek op basis van jouw requirements.

Je plannen kregen al vorm, misschien heb je al wireframes klaar. Je tekende al de architectuur van je website uit. Dankzij een keyword onderzoek staat de structuur van je website je klaar voor de geest. En nu zoek je een partner om je project vorm te geven in een WordPress project.

Onze focus ligt voornamelijk op de gebruiksvriendelijke interface. Voor de bezoekers van je website maar evengoed voor de webmaster die later het beheer moet doen van de site.

Een project op de plank ?

De eerste reflex van Wporters is te zoeken naar degelijke, goed onderhouden bestaande WordPress -plugins. Maar nood breekt wet. Om de functionaliteit van je site op punt te krijgen is een op maat gemaakte WordPress-plugin soms de beste keuze. En dan bouwen we die, volgens de regels van de kunst.

Op zoek naar een partner ?

Met WordPress kun je veel maken.  Maar vaak is je WordPress installatie een onderdeel van een groter geheel : een verkoopproces, een samenwerkingsplatform, een leeromgeving, … En dan wil je de verschillende onderdelen met elkaar verbonden hebben, zorgen dat data feilloos doorstroomt van de ene naar de andere applicatie.
En dat iemand met kennis van zaken dit bouwt, op maat. Zodat jij je zorgenvrij kan concentreren op andere belangrijke zaken.

We werken graag mee.

Wij stellen een WordPress team samen.

Op basis van jouw project stellen we een team samen.

We onderzoeken je vraag, zorgen dat alle details uitgeklaard worden en gaan aan de slag. Agile in kleine stappen. We bepalen samen de scope en communiceren open over de vooruitgang. Samen naar een eindresultaat.

 

  • Laat het technisch onderhoud van je WordPress website over aan een WordPress expert. Het updaten van WordPress, plugins en thema’s,… er kruipt redelijk wat tijd in als je er niet dagelijks mee werkt.
  • Backups maken, en weer terugzetten indien nodig,… je bent er misschien niet helemaal mee vertrouwd en je wil toch zeker zijn dat alles goed bewaard blijft.
  • Wij verzekeren jou een compleet onderhouden WordPress website die technisch up to date is !

Wat moet je nog weten over onze maatwerk aanpak?

  • Jij krijgt altijd een raming
  • Je krijgt ten alle tijden een overzicht met de bestede tijd en de verrichte werkzaamheden
  • Werkzaamheden worden in onderling overleg ingepland.
  • Merken we dat werkzaamheden langer gaan duren dan geraamd, dan verwittigen we je op voorhand.
  • Opvolging verzekerd in Basecamp.