WordPress advanced hulp

WordPress import/export scripts ?

Databases of CSV bestanden importeren of exporteren uit WordPress.

De producten uit je shop worden aangeleverd via een API. Uit je ERP : Briljant, Exact, SAP, ZOHO … of uit een applicatie van een groothandel.

Je wil dat je voorraad, de prijzen, de reseller informatie netjes in je eigen webshop of catalogus getoond wordt. Dat de bestellingen synchroon lopen met je back office.

Woocommerce is de tool bij uitstek om je shop te draaien, Wporters de partner die zich ontfermt over API/SOAP, XML protocollen en van je shop een succes maakt .

WordPress als geavanceerde tool

Je kan WordPress gebruiken om eenvoudige webshops te bouwen. Maar het is ook een solide basis om allerlei online toepassingen op te draaien

  • Volledige database importeren in je shop
  • Bestanden delen via je website
  • Custom post types
  • Multi sites
  • Een sociaal netwerk maken (buddypress)

 

We hebben in de loop der jaren al de meest gekke vragen gekregen. En ja, je kan het allemaal bouwen met WordPress. Soms zijn er al handige plugins voor ontwikkeld. Soms moet je zelf in de code duiken.

Jouw WordPress website helemaal uitbouwen met de meest gesofistikeerde toepassingen. Daar helpen we je graag mee verder!

Custom Post types

Standaard zit er 1 post type in WordPress: berichten. Afhankelijk van de theme die je kiest kunnen er daar verschillende bij komen: portfolio, evenementen, contacten,…

Soms heb je je eigen post types nodig, dan kan je die zelf in WordPress gaan bouwen. Zelf of met een plugin afhankelijk van jouw developer skills.

Of zit eens samen met onze developers natuurlijk!

 

 

Contacteer ons voor advanced WordPress hulp

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.