Geavanceerde WordPress en WooCommerce hulp

WPorters biedt geavanceerde hulp aan voor je website

Boek een afspraak

wordpress en woocommerce hulp

WordPress als geavanceerde tool

Je kan WordPress gebruiken om eenvoudige webshops te bouwen. Maar het is ook een solide basis om allerlei online toepassingen op te draaien.

  • Volledige database importeren in je shop
  • Bestanden delen via je website
  • Custom post types
  • Multisites
  • Een sociaal netwerk maken (buddyboss)

We hebben in de loop der jaren al de meest gekke vragen gekregen. En ja, je kan het allemaal bouwen met WordPress. Soms zijn er al handige plugins voor ontwikkeld. Soms moet je zelf in de code duiken.

Custom post types

Standaard zit er 1 post type in WordPress: berichten. Afhankelijk van de theme die je kiest kunnen er daar verschillende bij komen: portfolio, evenementen, contacten,…

Soms heb je je eigen post types nodig, dan kan je die zelf in WordPress gaan bouwen. Zelf of met een plugin afhankelijk van jouw developer skills.

Of zit eens samen met onze developers natuurlijk!

Onze geavanceerde WordPress en WooCommerce hulp

WordPress import/export

Databases of CSV bestanden importeren of exporteren uit WordPress is mogelijk, maar je moet weten wat je aan het doen bent. Een bestand op de verkeerde plek kan er al snel voor zorgen dat je site niet meer werkt.

API/SOAP, XML protocollen en WooCommerce-integratie

De producten uit je shop worden aangeleverd via een API. Uit je ERP: Briljant, Exact, SAP, ZOHO… of uit een applicatie van een groothandel.

Je wil dat je voorraad, prijzen, reseller-informatie netjes in je eigen webshop of catalogus getoond worden? En dat de bestellingen synchroon lopen met je backoffice?

Woocommerce is de tool bij uitstek om je shop te draaien. WPorters is dan tot de partner die zich ontfermt over de API/SOAP, XML protocollen en WooCommerce integratie. Zo maak je van je webshop gegarandeerd een succes.

Je WordPress website helemaal uitbouwen met de meest gesofistikeerde WooCommerce toepassingen? Daar helpen we je graag verder mee!

Wij kunnen jou helpen. Jij verkoopt, wij houden je WordPress site in topconditie!

Onze WordPress en WooCommerce experts staan je bij met raad en daad. Problemen oplossen, advies geven, de WooCommerce instellingen goed zetten… We zorgen dat je website draait. Dat jouw gegevens en die van je klanten moeten veilig zijn. Jij mag je op de andere zaken focussen (de leukste!).

Laten we beginnen

Wij houden de lijnen graag kort. Je kan ons bellen op +32 (0)3 286 80 40 of je vraag stellen via dit formulier.

We bekijken hoe we je kunnen helpen, maken een offerte en gaan na je akkoord aan de slag.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WPorters