Hulp met WordPress plugins

Heb je hulp nodig bij de keuze en configuratie van WordPress plugins?

WordPress-plugins zijn een snelle en vaak goedkope manier om extra functies toe te voegen aan je website zonder dat je veel programmeerkennis nodig hebt. Het grote voordeel van WordPress is dat er duizenden plugins beschikbaar zijn, waardoor je eenvoudig aanpassingen kunt doen en nieuwe functies kunt toevoegen aan je website.

Of je nu een blog, een webwinkel of een bedrijfswebsite hebt, er zijn altijd WordPress-plugins die je kunnen helpen om je doelen te bereiken. Enkele veelgebruikte plugins zijn bijvoorbeeld SEO-tools, formulierbouwers, social media-widgets en caching-plugins. Zij bieden je de mogelijkheid om je website te optimaliseren voor zoekmachines, contactformulieren te maken, social media-profielen te integreren en de laadtijd van je website te verbeteren.

Hoewel er veel plugins beschikbaar zijn, is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het installeren van nieuwe plugins. Sommige plugins kunnen namelijk conflicteren met andere plugins of thema’s, waardoor je website mogelijk niet goed werkt. Het is daarom verstandig om je te laten adviseren door een professional als je hulp nodig hebt bij het kiezen en installeren van de juiste plugins voor jouw website. Met de juiste plugins en ondersteuning kun je optimaal gebruik maken van WordPress en je website naar een hoger niveau tillen.

Hulp met WordPress plugins

Onze WordPress plugins

Onze uitgelezen selectie van WordPress-plugins, plus onze praktische ondersteuning, maken van onze hosting een premium service. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we een schat aan plugins verzameld, die de websites op onze servers stroomlijnen. Alles opgeteld bespaar je hiermee zo maar even € 400 / jaar!

Bekijk alle inbegrepen plugins

Bij WPorters vind je WordPress expertise

Misschien heb je zelf al een en ander geprobeerd. En dat lukt vrij goed. Behalve, … die laatste setting schijnt niet werken. Of na een update van een WordPress Plugin, lijkt het alsof een andere plugin niet meer werkt? Vervelend.

Met meer dan 10 jaar ervaring op de teller heeft WPorters al heel wat brandjes geblust en voor degelijke oplossingen gezorgd.

Boek een meetingBekijk onze kennisbank

Laten we beginnen

Wij houden de lijnen graag kort. Je kan ons bellen op +32 (0)3 286 80 40 of je vraag stellen via dit formulier.

We bekijken hoe we je kunnen helpen, maken een offerte en gaan na je akkoord aan de slag.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WPorters