hulp bij WordPress

WordPress support

Hulp nodig bij WordPress?

WPorters is het aanspreekpunt voor al je vragen

Werkt je website niet meer? Krijg je een plugin niet geïnstalleerd? Een lay-out die vreemd doet? Wil je je website sneller doen laden? Je contactformulier weigert dienst? Er is een menu verdwenen? enz…

Voor elke vraag over WordPress hebben wij een antwoord!

 

Eerste hulp bij WordPress

Onze WordPress support plannen zijn de ideale oplossing als je hulp nodig hebt bij je WordPress website. Laat alle kleine en grote WordPress-klussen over aan een WordPress specialist.

Je hebt je website al helemaal opgebouwd zoals je wil. Maar er blijven nog een aantal functionaliteiten over die maar niet lukken. Of er is iets in de lay-out dat er maar niet uitziet zoals jij het wil.

Soms ben je uren zoet met het zoeken naar een plugin of een workaround. Vraag dan raad aan een professional die snel zijn weg weet in de WordPress-code en welke plugins er toe doen.

We bieden steeds zuivere en duurzame oplossingen volgens de regels van de kunst -toch volgens de WordPress-regels en best practices.

Bespaart je uren werk, stress en inwendig gevloek!

Jouw supportplan

Jij bepaalt wat we doen. Kies het aantal uren dat het beste aansluit bij de omvang van je opdracht.


4U

€ 533
inclusief BTW


8U

€ 1065
inclusief BTW


16U

€ 2.130
inclusief BTW


32U

€ 4.260
inclusief BTW

WPorters support is

Een WordPress expert helpt jou verder met alle mogelijke vragen. Of het nu technisch of grafisch is, een klein werkje of een meer ingrijpende werkzaamheden.

Je kiest éénmaal een supportplan, een aantal uren voor aanpassingen aan je website of assistentie. Voor elke vraag gaan we asap aan de slag.

We houden bij hoe lang we aan je website werken. Daar krijg je een helder overzicht van.

Hoe werkt het?

Jij bepaalt wat we doen.

Kies een supportplan en stel ons je vragen. Jouw WordPress specialist schiet in actie wanneer jij dat wil. Wij houden heel transparant bij hoeveel tijd we aan je vragen en WordPress website besteden.

Ideaal voor klussen die je liever uitbesteedt of waarvoor je een snel de assistentie van een expert bij nodig hebt! Laat je website-zorgen over aan ons. Je website is in ervaren handen.

Of het nu gaat om:

Meertaligheid. Woorcommerce instellingen. Het beveiligen van je WordPress website. Een plugin die niet werkt? Backups maken. Wat doen als je WordPress website gehackt is? Het integreren van formulieren. Je WordPress template aanpassen. Enz…

We helpen jou verder. We laten geen WordPress vraagstuk onopgelost!

 

Wat moet je nog weten over onze supportplannen?

  • Supportplannen hebben geen vervaldatum.
  • Support plannen zijn prepaid
  • Support plannen geven recht op een prior behandeling
  • Wanneer we klaar zijn met je vraag, krijg je een overzicht met de bestede tijd en de verrichte werkzaamheden
  • Je kan op elk moment het tegoed op je supportplan opvragen
  • Werkzaamheden worden in onderling overleg ingepland.
  • Merken we dat werkzaamheden langer gaan duren dan gepland, of dat het supportplan niet toereikend zal zijn, dan verwittigen we je op voorhand.