Hulp met WooCommerce

Hulp nodig met het opzetten van je webshop?

De reden waarom jij een webshop hebt, is dat je wil verkopen. Je producten in de kijker zetten, daar wil jij je kunnen op focussen. Het helemaal op punt zetten van je website, kleine en grote issues oplossen, dat kan je overlaten aan iemand met een grondige kennis van zaken.

Hulp met WooCommerce

Hulp nodig bij je WooCommerce webshop?

Bij een webshop is het een topprioriteit dat alles technisch in orde is. Je webshop moet vertrouwen wekken bij bezoekers, anders haken ze af. Je kan het niet maken dat jouw productpagina’s stroef of helemaal niet laden. Of dat het bestel- en betaalproces hapert. Elk technisch issue kost je omzet.

Een webshop die sputtert of helemaal niet loopt. Dat is iets wat elke ondernemer wil vermijden. Het is je bron van inkomsten en die moet dus feilloos werken.

Boek een afspraak

Geavanceerde WordPress en WooCommerce hulp

WordPress import/export

Databases of CSV bestanden importeren of exporteren uit WordPress is mogelijk, maar je moet weten wat je aan het doen bent. Een bestand op de verkeerde plek kan er al snel voor zorgen dat je site niet meer werkt.

API/SOAP, XML protocollen en WooCommerce integratie

De producten uit je shop worden aangeleverd via een API. Uit je ERP: Briljant, Exact, SAP, ZOHO… of uit een applicatie van een groothandel.

Je wil dat je voorraad, de prijzen, de reseller informatie netjes in je eigen webshop of catalogus getoond wordt? Dat de bestellingen synchroon lopen met je back office?

Woocommerce is de tool bij uitstek om je shop te draaien, WPorters de partner die zich ontfermt over de API/SOAP, XML protocollen en WooCommerce integratie vie van je webshop een succes maakt.

Jouw WordPress website helemaal uitbouwen met de meest gesofistikeerde toepassingen. Daar helpen we je graag mee verder!

Krijg geavanceerde hulp

Wij kunnen jou helpen. Jij verkoopt, wij houden je webshop in topconditie!

Onze WordPress en WooCommerce experts staan je bij met raad en daad. Problemen oplossen, advies geven, de WooCommerce instellingen goed zetten… We zorgen dat je website draait. Dat jouw gegevens en die van je klanten moeten veilig zijn. Jij mag je op de andere zaken focussen. (De leuke!)

Laten we beginnen

Wij houden de lijnen graag kort. Je kan ons bellen op +32 (0)3 286 80 40 of je vraag stellen via dit formulier.

We bekijken hoe we je kunnen helpen, maken een offerte en gaan na je akkoord aan de slag.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WPorters