Een snelle WordPress website

Wij zetten alles in het werk om jou een snelle, goed draaiende website in topconditie te bezorgen.

Een snelle website is essentieel!

Sitespeed is belangrijk!

Gebruikservaring

Niemand houdt van een trage website. Als een bezoeker te lang moet wachten voor een pagina geladen wordt, haakt hij af. Zeker nu websites meer en meer via mobiele toestellen en dus mobiele netwerken bezocht worden, is snelheid een prioriteit geworden.

Google

Google houdt ook van snelle websites. De snelheid van een website is een van de ranking factoren van het Google algoritme geworden. Wil je dus zichtbaar zijn in zoekmachines en op die manier bezoeker naar je website krijgen. Dan moet je website snel laden.

 

sitespeed snelheid wordpress website verbeteren

De snelheid van je WordPress website verbeteren.

Hoe doen we dat?

Jouw WordPress website wordt gehost op betrouwbare, snelle servers. Zo garanderen we een optimale performantie van je website.

Voor de liefhebbers enkele technische gegevens:

  • CPU = Intel Core i7-3930K Hexa-Core
  • Bandbreedte 200 Mbit/s
  • 64 GB RAM

We installeren caching op verschillende niveaus. Op pagina en op serverniveau.

Wat is caching?

Telkens als een bezoeker een pagina van een website met een content management systeem bezoekt wordt deze pagina voor hem ‘gegenereerd’ uit alle elementen die de pagina zou moeten bevatten. Dit kost altijd een beetje tijd. Van een fractie van een seconde tot… afhankelijk van de opbouw en de elementen.
Door cache te installeren zullen er versie van de pagina’s al klaar staan of slechts 1 keer per gebruiker aangemaakt worden. Wat dus een enorme tijdswinst kan opleveren.

Een website gebruikt verschillende scripts zoals javascript en css om te kunnen draaien. Extra plugins en functionaliteiten voegen daar nog andere scripts aan toe. Daar komen nog analytics codes, remarketing tags, social media tags… bij

Deze scripts combineren, minimaliseren, asynchroon laden,… er zijn genoeg manieren om hier ook weer snelheid te winnen.

De snelheid van je WordPress website optimaliseren?

Niet treuzelen, we pakken die sitespeed meteen aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.