500 Internal Server Error

Interne serverfout in WordPress: “500 Internal Server Error”

Een interne serverfout komt niet alleen in WordPress voor; het kan ook voorvallen met andere scripts die op jouw server draaien. Vaak wordt een interne serverfout in WordPress veroorzaakt door plug-in- en / of themafuncties. Andere oorzaken van interne serverfouten in WordPress zijn bijvoorbeeld:

• Een beschadigd .htaccess-bestand;
  • PHP die tegen tegen zijn geheugenlimiet aanloopt.

Geraak je er niet uit? Wij kunnen helpen.