Foto van een klok

WordPress kan soms de melding ‘Maximum Execution Time Exceeded in WordPress’ of ‘Maximale uitvoeringsduur overschreden in WordPress’ geven. Waarom is dit? Dat leggen wij uit.

WordPress is hoofdzakelijk gecodeerd in PHP-programmeertaal. Om webservers te beschermen tegen misbruik, is er een tijdslimiet ingesteld hoe lang een PHP-script kan uitgevoerd worden.

Sommige WordPress-hostingproviders hebben deze waarde op een hoger niveau ingesteld, terwijl anderen het misschien op een lager niveau instellen. Wanneer een script de maximale uitvoeringstermijn bereikt, resulteert dit in de maximale uitvoeringsduur overschreden fout. Het loont dan de moeite om het script te bekijken en indien mogelijk aan te passen .

gerelateerde artikels

Schadelijke programma’s-fout

Google markeert een website met deze waarschuwing als ze een verdachte code vinden die een malware of trojan kan zijn. Soms is de reden hiervoor dat uw website gehackt is en gebruikt wordt om schadelijke code te verspreiden.

Probleem met de featured afbeelding van Facebook in WordPress

Er zijn meerdere redenen waarom Facebook niet de juiste thumbnailafbeelding weergeeft in WordPress. Een van de meest voorkomende redenen is dat je meerdere afbeeldingen hebt die in de og: image tag zijn geplaatst, waarbij je weergegeven afbeelding kleiner is dan de rest van de afbeeldingen. Facebook gebruikt Open Graph (og) tags. Plug-ins zoals Yoast SEO […]

Conflicten met WordPress-plug-ins

Wat moet je doen als er conflicten ontstaan tussen geïnstalleerde WordPress-plug-ins? Het uitschakelen van alle WordPress-plug-ins op je site zal waarschijnlijk het probleem oplossen. Vervolgens kan je ontdekken welke plug-in het probleem veroorzaakte door de plug-ins één voor één terug te activeren.   Waarom geven WordPress-plug-ins soms problemen? Vaak worden fouten veroorzaakt door plug-ins die […]