Enveloppen

Verstuurt jouw WordPress-website geen e-mails meer?

Je merkt dit probleem doorgaans op zodra mails via je contactformulier of WordPress-kennisgevingmails niet langer aankomen.

Vaak wordt dit probleem veroorzaakt doordat hostingproviders met gedeelde hostingformules (shared hosting) de module die wordt gebruikt voor het verzenden van e-mailberichten uitschakelen of beperken om te voorkomen dat hun servers misbruikt worden.

Om het probleem op te lossen schakel je het best een online specialist in, zoals WPorters.

gerelateerde artikels

Schadelijke programma’s-fout

Google markeert een website met deze waarschuwing als ze een verdachte code vinden die een malware of trojan kan zijn. Soms is de reden hiervoor dat uw website gehackt is en gebruikt wordt om schadelijke code te verspreiden.

Syntaxfout in WordPress

Een syntaxfout treedt meestal op wanneer je extra code in WordPress hebt toegevoegd en per ongeluk iets hebt gemist of de code een verkeerde syntaxis heeft. Dit zal resulteren in een PHP-parsefout en je ziet een bericht als: Parse error- syntax error, onverwacht $ einde in /public_html/site1/wp-content/themes/my-theme/functions.php op lijn 278 Het foutbericht geeft aan waar […]