Enveloppen

Verstuurt jouw WordPress-website geen e-mails meer?

Je merkt dit probleem doorgaans op zodra mails via je contactformulier of WordPress-kennisgevingmails niet langer aankomen.

Vaak wordt dit probleem veroorzaakt doordat hostingproviders met gedeelde hostingformules (shared hosting) de module die wordt gebruikt voor het verzenden van e-mailberichten uitschakelen of beperken om te voorkomen dat hun servers misbruikt worden.

Om het probleem op te lossen schakel je het best een online specialist in, zoals WPorters.

gerelateerde artikels

Wit scherm in WordPress (White Screen of Death – WSOD)

Er bestaat een fout in WordPress die resulteert in een gewoon wit scherm zonder foutmelding. Dit maakt het verwarrend omdat je geen idee hebt waar je moet kijken en wat je moet oplossen. Meestal wordt het veroorzaakt wanneer een script tegen de limiet van het PHP-geheugen loopt. Het kan ook gebeuren door een configuratie op […]

De login als WordPress-beheerder (wp-admin) werkt niet meer

Soms gebeurt het dat je niet meer kan inloggen op je WordPress-website met je gebruikersnaam, e-mailadres of wachtwoord. Indien je enkel je wachtwoord vergeten bent, kan je met de ‘Wachtwoord vergeten?’-functie snel weer aan de slag. Je vindt deze functie onderaan je inlogscherm:   Krijg je op deze manier geen toegang? Of wordt je e-mailadres […]

Fout bij het instellen van de databaseverbinding in WordPress

Krijg je het onderstaande scherm te zien? Deze foutmelding maakt duidelijk dat jouw website niet in staat is om verbinding te maken met de database. Meestal komt dit voor wanneer een gebruiker de databasecredentials (databasehost, databasegebruikersnaam en databasewachtwoord) verkeerd heeft ingevoerd of gewijzigd. Soms kan je databaseserver niet reageren, of is je database beschadigd. Krijg […]