WordPress-kalenderplug-in voor evenementen

Kalender

Je organiseert evenementen, groot of klein, en die wil je op een handige manier op je WordPress-website tonen. En je wilt méér dan alleen een pagina met daarop de details van het evenement. Je wilt bijvoorbeeld ook een kalender, een inschrijvingsmodule, een online betaalfunctie en een ticketgenerator.

Goed nieuws: er bestaan verschillende plug-ins voor WordPress-websites waarmee je dat kan doen.

De beste evenementenplug-in voor WordPress is naar onze mening Tickera. Tickera heeft alle functies die je van een dergelijke plug-in mag verwachten.

Tickera is echter niet de enige speler. Enkele andere kalenderplug-ins zijn:

Beide hebben een gratis basisversie, maar als je alle functies volop wil gebruiken, kan je best upgraden naar een betaalde versie.

Enkele minder bekende evenementenplug-ins zijn:

Al deze plug-ins hebben hun eigen manier van werken en lay-out. Het kan soms een beetje zoeken zijn om er je weg in te vinden. Wil je graag dat er iemand met kennis van zaken met je meekijkt om de juiste plug-in te kiezen of hem helemaal naar jouw wensen in te stellen? Dan helpen we je bij WPorters graag.

gerelateerde artikels

Wat zijn nuttige WordPress-plug-ins?

WordPress is op zichzelf al een uitstekend CMS, maar de functionaliteit kan sterk worden verhoogd als je plug-ins installeert. Op die manier geef je je website functies die de standaardversie van WordPress niet bevat. Voor vrijwel elke denkbare functie vind je een plug-in. Kijk maar eens in het WordPress plug-in-overzicht. Niet alle plug-ins zijn even […]

Conflicten met WordPress-plug-ins

Wat moet je doen als er conflicten ontstaan tussen geïnstalleerde WordPress-plug-ins? Het uitschakelen van alle WordPress-plug-ins op je site zal waarschijnlijk het probleem oplossen. Vervolgens kan je ontdekken welke plug-in het probleem veroorzaakte door de plug-ins één voor één terug te activeren.   Waarom geven WordPress-plug-ins soms problemen? Vaak worden fouten veroorzaakt door plug-ins die […]