Krijg je het onderstaande scherm te zien?

Deze foutmelding maakt duidelijk dat jouw website niet in staat is om verbinding te maken met de database. Meestal komt dit voor wanneer een gebruiker de databasecredentials (databasehost, databasegebruikersnaam en databasewachtwoord) verkeerd heeft ingevoerd of gewijzigd. Soms kan je databaseserver niet reageren, of is je database beschadigd.

Krijg je dit probleem niet opgelost? Neem contact met ons op.

gerelateerde artikels

De login als WordPress-beheerder (wp-admin) werkt niet meer

Soms gebeurt het dat je niet meer kan inloggen op je WordPress-website met je gebruikersnaam, e-mailadres of wachtwoord. Indien je enkel je wachtwoord vergeten bent, kan je met de ‘Wachtwoord vergeten?’-functie snel weer aan de slag. Je vindt deze functie onderaan je inlogscherm:   Krijg je op deze manier geen toegang? Of wordt je e-mailadres […]

Probleem met de featured afbeelding van Facebook in WordPress

Er zijn meerdere redenen waarom Facebook niet de juiste thumbnailafbeelding weergeeft in WordPress. Een van de meest voorkomende redenen is dat je meerdere afbeeldingen hebt die in de og: image tag zijn geplaatst, waarbij je weergegeven afbeelding kleiner is dan de rest van de afbeeldingen. Facebook gebruikt Open Graph (og) tags. Plug-ins zoals Yoast SEO […]