Krijg je het onderstaande scherm te zien?

Deze foutmelding maakt duidelijk dat jouw website niet in staat is om verbinding te maken met de database. Meestal komt dit voor wanneer een gebruiker de databasecredentials (databasehost, databasegebruikersnaam en databasewachtwoord) verkeerd heeft ingevoerd of gewijzigd. Soms kan je databaseserver niet reageren, of is je database beschadigd.

Krijg je dit probleem niet opgelost? Neem contact met ons op.

gerelateerde artikels

De login als WordPress-beheerder (wp-admin) werkt niet meer

Soms gebeurt het dat je niet meer kan inloggen op je WordPress-website met je gebruikersnaam, e-mailadres of wachtwoord. Indien je enkel je wachtwoord vergeten bent, kan je met de ‘Wachtwoord vergeten?’-functie snel weer aan de slag. Je vindt deze functie onderaan je inlogscherm:   Krijg je op deze manier geen toegang? Of wordt je e-mailadres […]

Schadelijke programma’s-fout

Google markeert een website met deze waarschuwing als ze een verdachte code vinden die een malware of trojan kan zijn. Soms is de reden hiervoor dat uw website gehackt is en gebruikt wordt om schadelijke code te verspreiden.

WordPress verzendt geen e-mails

Verstuurt jouw WordPress-website geen e-mails meer? Je merkt dit probleem doorgaans op zodra mails via je contactformulier of WordPress-kennisgevingmails niet langer aankomen. Vaak wordt dit probleem veroorzaakt doordat hostingproviders met gedeelde hostingformules (shared hosting) de module die wordt gebruikt voor het verzenden van e-mailberichten uitschakelen of beperken om te voorkomen dat hun servers misbruikt worden. […]