Uw voordelen met managed WordPress hosting?

Laat het technisch onderhoud van je WordPress website over aan een WordPress expert. Het updaten van WordPress, plugins en thema’s,… er kruipt redelijk wat tijd in als je er niet dagelijks mee werkt.

Backups maken, en weer terugzetten indien nodig,… je bent er misschien niet helemaal mee vertrouwd en je wil toch zeker zijn dat alles goed bewaard blijft. Wij verzekeren jou een compleet onderhouden WordPress website die technisch up to date is !

Updates

WordPress wordt alsmaar beter. Regelmatig zijn er updates, die maken dat het systeem performant blijft, veilig en mee is met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van technologie en gebruikservaring.

Dat is één van de sterke punten van WordPress. Maar het kan ook vervelend zijn om je website steeds te moeten updaten. Met het risico dat er iets breekt.

Maak je geen zorgen meer, wij doen dat voor jou. Zo blijft je website vlot, zonder onderbrekingen up to date.

 • Je website is altijd up to date
 • Gecontroleerde updates
 • Bij major updates van plugins overleggen we ivm mogelijke issues zodat de werking van je website geen moment in gedrang komt

Veiligheid

Websites worden gehackt. Geen enkele website is daar veilig voor.

Wij voorzien je website van de nodige tools en monitoring zodat hackers op een efficiënte manier worden buiten gehouden.

En mocht er toch iets fouts lopen, weet je dat onmiddellijk en kan je snel actie ondernemen.

 • Beveiligingsplugins die gevoelige inhoud afschermen. Bestanden scannen op verdachte code
 • Monitoring van de server activiteit, pogingen tot inloggen (brute force attacks)
 • Gegarandeerd hackvrij!

Https ssl beveiliging

SSL certificaat ( https:// )

SSL staat voor Secure Sockets Layer.  Er wordt een beveiligde laag geplaatst wordt tussen de server en de internet browser. Daardoor is de gegevensstroom beveiligd.

HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) is een uitbreiding op het internet communicatie protocol http. Wanneer iemand een website bezoekt, een bestelling plaatst, inschrijft op een nieuwsbrief, gegevens achterlaat via een formulier, … zorgt het https protocol dat de persoonlijke gegevens van de gebruiker beschermd worden.

Waarom is https:// zo belangrijk?

De datastroom die je opwekt als surfer wordt versleuteld. Het wordt m.a.w. zeer moeilijk voor hackers om bij te houden wat je precies bezocht hebt. Denk bv. aan je browsergeschiedenis.

Gegevens die je achterlaat kunnen niet meer zomaar gewijzigd worden. Hiervan blijft een spoor bestaan. De integriteit wordt gewaarborgd.

Je bent zeker dat de site die je bezoekt de site is die je wilde bezoeken en geen kopie die er erg op lijkt en misschien snode plannen heeft met je gegevens.
Als je het zo bekijkt, wil je als gebruiker liefst enkel nog via een beveiligde site surfen.

Maar er zijn nog meer voordelen. En die hebben te maken met Google. Hier vind je de aankondiging
Google zet in op veiligheid. In hun missie om surfers de best mogelijk zoekresultaten voor te schotelen hebben ze nu ook veiligheid als een key factor opgenomen.
En daarin spelen als eigenaar van een website twee cruciale elementen.

 1. Ranking: een site die gebruikt maakt van https zal beter gaan ranken, een betere positie krijgen in de zoekresultaten.
 2. Onbeveiligde data wordt niet uitgewisseld via Google analytics. Daardoor heb je minder goed inzicht over het gebruik van je website in de statistieken.

Inbegrepen in het WPorters pakket

Backups

Als er ergens iets fouts loopt, is het altijd handig dat je kan terugvallen op een backup. Per ongeluk een pagina of artikel gewist. Of misschien was er iets technisch aan de hand… Met een backup terug te zetten is probleem zo verholpen.

Wij voorzien dagelijkse backups van je site. Je minimaliseert dus het risico om onverwacht je werk in rook te zien opgaan. Je kan ook met een gerust hart aan je website werken, wetende dat er steeds een reservekopie voorhanden is.

 • Dagelijkse backups
 • Werk zonder stress aan je website

Jouw WordPress website op een veilige, optimale plek hosten?

Wij kunnen jou helpen!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.