Wat moet ik doen als ik mijn WordPress-wachtwoord vergeten ben?

Verwarde vrouw

Je bent je WordPress-wachtwoord kwijt. Wat nu?

Op deze eenvoudige manier kan je snel je WordPress-wachtwoord opnieuw instellen:

• Ga naar je WordPress-inlogpagina. Meestal is dit: jouwwebsite/wp-admin (tenzij jouw websitebouwer deze pagina anders genoemd heeft).
  • Klik op ‘wachtwoord vergeten?’ of ‘Lost password?’.
  • Geef gebruikersnaam of het daaraan gekoppelde e-mailadres in.
  • Klik op ‘nieuw wachtwoord aanmaken’.
  • Via e-mail ontvang je vervolgens een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

gerelateerde artikels

Een fotogalerij toevoegen aan pagina of bericht in WordPress

Via deze 10 stappen voeg je in WordPress een fotogalerij toe aan een pagina of bericht: Ga in WordPress naar de pagina of het bericht waar je een galerij wil invoegen. Klik bovenaan links op ‘Media toevoegen’. Klik links op ‘Galerij aanmaken’. Upload de gewenste beelden van je harde schijf (of drag & drop ze […]

Hoe verander je de URL van een pagina of bericht in WordPress?

Zo verander je de URL (ook wel permalink genoemd) in WordPress: Onder de witte balk met de titel van je post zie je bij ‘Permalink’ je URL staan: Klik op ‘bewerken’ of ‘edit’ en pas de URL aan. Vermijd getallen en rare tekens in je permalink, want die komen je vindbaarheid niet ten goede.   […]

Hoe pas ik de navigatie van een WordPress-site aan?

Volg deze 5 stappen om het menu aan te passen van een WordPress-website: Ga in WordPress via het linkermenu onder ‘Weergave’ naar ‘Menu’s’. Selecteer uit het dropdownmenu bovenaan het menu dat je wilt aanpassen. (Er is alleen een dropdown als de website beschikt over meerdere menu’s.) Vink links de items aan die je mee in het menu wil […]