Conflicten met WordPress-plug-ins

Scherm met foutmeldingen

Wat moet je doen als er conflicten ontstaan tussen geïnstalleerde WordPress-plug-ins?

Het uitschakelen van alle WordPress-plug-ins op je site zal waarschijnlijk het probleem oplossen. Vervolgens kan je ontdekken welke plug-in het probleem veroorzaakte door de plug-ins één voor één terug te activeren.

 

Waarom geven WordPress-plug-ins soms problemen?

Vaak worden fouten veroorzaakt door plug-ins die elkaar tegenwerken. Ook kan het voorkomen dat plug-ins niet goed passen bij de template of zelfs de core van WordPress. Daarom is een van de eerste te nemen acties indien je problemen ondervindt met je WordPress-website het nakijken van de geïnstalleerde plug-ins.

 

Verdere hulp nodig?

De vermelde problemen zijn uiteraard maar een fractie van zaken die kunnen mislopen. Vaak zijn problemen snel opgelost als je weet waar te kijken en kan je zelf veel oplossen. Mocht je daar niet de tijd of het geduld voor hebben kan je daar bij WPorters voor terecht.

gerelateerde artikels

WordPress-kalenderplug-in voor evenementen

Je organiseert evenementen, groot of klein, en die wil je op een handige manier op je WordPress-website tonen. En je wilt méér dan alleen een pagina met daarop de details van het evenement. Je wilt bijvoorbeeld ook een kalender, een inschrijvingsmodule, een online betaalfunctie en een ticketgenerator. Goed nieuws: er bestaan verschillende plug-ins voor WordPress-websites […]

Wat zijn nuttige WordPress-plug-ins?

WordPress is op zichzelf al een uitstekend CMS, maar de functionaliteit kan sterk worden verhoogd als je plug-ins installeert. Op die manier geef je je website functies die de standaardversie van WordPress niet bevat. Voor vrijwel elke denkbare functie vind je een plug-in. Kijk maar eens in het WordPress plug-in-overzicht. Niet alle plug-ins zijn even […]