WordPress in Scrabble-letters

Er bestaat een fout in WordPress die resulteert in een gewoon wit scherm zonder foutmelding. Dit maakt het verwarrend omdat je geen idee hebt waar je moet kijken en wat je moet oplossen.

Meestal wordt het veroorzaakt wanneer een script tegen de limiet van het PHP-geheugen loopt. Het kan ook gebeuren door een configuratie op de server. Plug-ins die met elkaar conflicteren zijn ook vaak de oorzaak.  Het is ook mogelijk dat een gebruiker het witte scherm enkel op bepaalde delen van hun site ziet.

Mocht dit probleem zich vaak voordoen, neem dan contact op met een WordPress-specialist.

gerelateerde artikels

WordPress verzendt geen e-mails

Verstuurt jouw WordPress-website geen e-mails meer? Je merkt dit probleem doorgaans op zodra mails via je contactformulier of WordPress-kennisgevingmails niet langer aankomen. Vaak wordt dit probleem veroorzaakt doordat hostingproviders met gedeelde hostingformules (shared hosting) de module die wordt gebruikt voor het verzenden van e-mailberichten uitschakelen of beperken om te voorkomen dat hun servers misbruikt worden. […]

Conflicten met WordPress-plug-ins

Wat moet je doen als er conflicten ontstaan tussen geïnstalleerde WordPress-plug-ins? Het uitschakelen van alle WordPress-plug-ins op je site zal waarschijnlijk het probleem oplossen. Vervolgens kan je ontdekken welke plug-in het probleem veroorzaakte door de plug-ins één voor één terug te activeren.   Waarom geven WordPress-plug-ins soms problemen? Vaak worden fouten veroorzaakt door plug-ins die […]

Maximum Execution Time Exceeded in WordPress

WordPress kan soms de melding ‘Maximum Execution Time Exceeded in WordPress’ of ‘Maximale uitvoeringsduur overschreden in WordPress’ geven. Waarom is dit? Dat leggen wij uit. WordPress is hoofdzakelijk gecodeerd in PHP-programmeertaal. Om webservers te beschermen tegen misbruik, is er een tijdslimiet ingesteld hoe lang een PHP-script kan uitgevoerd worden. Sommige WordPress-hostingproviders hebben deze waarde op […]