Computer met muis, telefoon en bril

Een syntaxfout treedt meestal op wanneer je extra code in WordPress hebt toegevoegd en per ongeluk iets hebt gemist of de code een verkeerde syntaxis heeft. Dit zal resulteren in een PHP-parsefout en je ziet een bericht als:

Parse error- syntax error, onverwacht $ einde in /public_html/site1/wp-content/themes/my-theme/functions.php op lijn 278

Het foutbericht geeft aan waar de fout gevonden is in de code met een lijnnummer. Om dit probleem op te lossen moet je de syntaxis laten corrigeren.

Wij kunnen daarbij helpen.

gerelateerde artikels

Fout bij het instellen van de databaseverbinding in WordPress

Krijg je het onderstaande scherm te zien? Deze foutmelding maakt duidelijk dat jouw website niet in staat is om verbinding te maken met de database. Meestal komt dit voor wanneer een gebruiker de databasecredentials (databasehost, databasegebruikersnaam en databasewachtwoord) verkeerd heeft ingevoerd of gewijzigd. Soms kan je databaseserver niet reageren, of is je database beschadigd. Krijg […]

Maximum Execution Time Exceeded in WordPress

WordPress kan soms de melding ‘Maximum Execution Time Exceeded in WordPress’ of ‘Maximale uitvoeringsduur overschreden in WordPress’ geven. Waarom is dit? Dat leggen wij uit. WordPress is hoofdzakelijk gecodeerd in PHP-programmeertaal. Om webservers te beschermen tegen misbruik, is er een tijdslimiet ingesteld hoe lang een PHP-script kan uitgevoerd worden. Sommige WordPress-hostingproviders hebben deze waarde op […]

De login als WordPress-beheerder (wp-admin) werkt niet meer

Soms gebeurt het dat je niet meer kan inloggen op je WordPress-website met je gebruikersnaam, e-mailadres of wachtwoord. Indien je enkel je wachtwoord vergeten bent, kan je met de ‘Wachtwoord vergeten?’-functie snel weer aan de slag. Je vindt deze functie onderaan je inlogscherm:   Krijg je op deze manier geen toegang? Of wordt je e-mailadres […]