Probleem met de featured afbeelding van Facebook in WordPress

Logo van Facebook

Er zijn meerdere redenen waarom Facebook niet de juiste thumbnailafbeelding weergeeft in WordPress. Een van de meest voorkomende redenen is dat je meerdere afbeeldingen hebt die in de og: image tag zijn geplaatst, waarbij je weergegeven afbeelding kleiner is dan de rest van de afbeeldingen.

Facebook gebruikt Open Graph (og) tags. Plug-ins zoals Yoast SEO voegt ze automatisch toe aan je site om te voorkomen er een afbeelding niet wordt weergegeven.

Andere redenen waarom Facebook niet de juiste featured afbeelding weergeeft zijn cacheplug-ins, CDN-problemen en ontbrekende Open Graph-metatags voor de miniatuurafbeelding.

Voor technische WordPress-ondersteuning staat WPorters voor je klaar.

gerelateerde artikels

Fout bij het instellen van de databaseverbinding in WordPress

Krijg je het onderstaande scherm te zien? Deze foutmelding maakt duidelijk dat jouw website niet in staat is om verbinding te maken met de database. Meestal komt dit voor wanneer een gebruiker de databasecredentials (databasehost, databasegebruikersnaam en databasewachtwoord) verkeerd heeft ingevoerd of gewijzigd. Soms kan je databaseserver niet reageren, of is je database beschadigd. Krijg […]

Wit scherm in WordPress (White Screen of Death – WSOD)

Er bestaat een fout in WordPress die resulteert in een gewoon wit scherm zonder foutmelding. Dit maakt het verwarrend omdat je geen idee hebt waar je moet kijken en wat je moet oplossen. Meestal wordt het veroorzaakt wanneer een script tegen de limiet van het PHP-geheugen loopt. Het kan ook gebeuren door een configuratie op […]

Schadelijke programma’s-fout

Google markeert een website met deze waarschuwing als ze een verdachte code vinden die een malware of trojan kan zijn. Soms is de reden hiervoor dat uw website gehackt is en gebruikt wordt om schadelijke code te verspreiden.