De login als WordPress-beheerder (wp-admin) werkt niet meer

Soms gebeurt het dat je niet meer kan inloggen op je WordPress-website met je gebruikersnaam, e-mailadres of wachtwoord. Indien je enkel je wachtwoord vergeten bent, kan je met de ‘Wachtwoord vergeten?’-functie snel weer aan de slag. Je vindt deze functie onderaan je inlogscherm:

Krijg je op deze manier geen toegang? Of wordt je e-mailadres niet herkend? Dan is er misschien meer aan de hand. Mogelijk is jouw WordPress-site gehackt. In dit geval is het raadzaam om een WordPress-specialist om hulp te vragen. Bel of mail ons.