Sleutel in deur

Soms gebeurt het dat je niet meer kan inloggen op je WordPress-website met je gebruikersnaam, e-mailadres of wachtwoord. Indien je enkel je wachtwoord vergeten bent, kan je met de ‘Wachtwoord vergeten?’-functie snel weer aan de slag. Je vindt deze functie onderaan je inlogscherm:

Krijg je op deze manier geen toegang? Of wordt je e-mailadres niet herkend? Dan is er misschien meer aan de hand. Mogelijk is jouw WordPress-site gehackt. In dit geval is het raadzaam om een WordPress-specialist om hulp te vragen. Bel of mail ons.

gerelateerde artikels

Conflicten met WordPress-plug-ins

Wat moet je doen als er conflicten ontstaan tussen geïnstalleerde WordPress-plug-ins? Het uitschakelen van alle WordPress-plug-ins op je site zal waarschijnlijk het probleem oplossen. Vervolgens kan je ontdekken welke plug-in het probleem veroorzaakte door de plug-ins één voor één terug te activeren.   Waarom geven WordPress-plug-ins soms problemen? Vaak worden fouten veroorzaakt door plug-ins die […]

Schadelijke programma’s-fout

Google markeert een website met deze waarschuwing als ze een verdachte code vinden die een malware of trojan kan zijn. Soms is de reden hiervoor dat uw website gehackt is en gebruikt wordt om schadelijke code te verspreiden.

Wit scherm in WordPress (White Screen of Death – WSOD)

Er bestaat een fout in WordPress die resulteert in een gewoon wit scherm zonder foutmelding. Dit maakt het verwarrend omdat je geen idee hebt waar je moet kijken en wat je moet oplossen. Meestal wordt het veroorzaakt wanneer een script tegen de limiet van het PHP-geheugen loopt. Het kan ook gebeuren door een configuratie op […]