Interne serverfout in WordPress: “500 Internal Server Error”

Een interne serverfout komt niet alleen in WordPress voor; het kan ook voorvallen met andere scripts die op jouw server draaien. Vaak wordt een interne serverfout in WordPress veroorzaakt door plug-in- en / of themafuncties. Andere oorzaken van interne serverfouten in WordPress zijn bijvoorbeeld:

• Een beschadigd .htaccess-bestand;
  • PHP die tegen tegen zijn geheugenlimiet aanloopt.

gerelateerde artikels

Probleem met de featured afbeelding van Facebook in WordPress

Er zijn meerdere redenen waarom Facebook niet de juiste thumbnailafbeelding weergeeft in WordPress. Een van de meest voorkomende redenen is dat je meerdere afbeeldingen hebt die in de og: image tag zijn geplaatst, waarbij je weergegeven afbeelding kleiner is dan de rest van de afbeeldingen. Facebook gebruikt Open Graph (og) tags. Plug-ins zoals Yoast SEO […]

Syntaxfout in WordPress

Een syntaxfout treedt meestal op wanneer je extra code in WordPress hebt toegevoegd en per ongeluk iets hebt gemist of de code een verkeerde syntaxis heeft. Dit zal resulteren in een PHP-parsefout en je ziet een bericht als: Parse error- syntax error, onverwacht $ einde in /public_html/site1/wp-content/themes/my-theme/functions.php op lijn 278 Het foutbericht geeft aan waar […]

Maximum Execution Time Exceeded in WordPress

WordPress kan soms de melding ‘Maximum Execution Time Exceeded in WordPress’ of ‘Maximale uitvoeringsduur overschreden in WordPress’ geven. Waarom is dit? Dat leggen wij uit. WordPress is hoofdzakelijk gecodeerd in PHP-programmeertaal. Om webservers te beschermen tegen misbruik, is er een tijdslimiet ingesteld hoe lang een PHP-script kan uitgevoerd worden. Sommige WordPress-hostingproviders hebben deze waarde op […]