Interne serverfout in WordPress: “500 Internal Server Error”

Een interne serverfout komt niet alleen in WordPress voor; het kan ook voorvallen met andere scripts die op jouw server draaien. Vaak wordt een interne serverfout in WordPress veroorzaakt door plug-in- en / of themafuncties. Andere oorzaken van interne serverfouten in WordPress zijn bijvoorbeeld:

• Een beschadigd .htaccess-bestand;
  • PHP die tegen tegen zijn geheugenlimiet aanloopt.

gerelateerde artikels

Wit scherm in WordPress (White Screen of Death – WSOD)

Er bestaat een fout in WordPress die resulteert in een gewoon wit scherm zonder foutmelding. Dit maakt het verwarrend omdat je geen idee hebt waar je moet kijken en wat je moet oplossen. Meestal wordt het veroorzaakt wanneer een script tegen de limiet van het PHP-geheugen loopt. Het kan ook gebeuren door een configuratie op […]

Syntaxfout in WordPress

Een syntaxfout treedt meestal op wanneer je extra code in WordPress hebt toegevoegd en per ongeluk iets hebt gemist of de code een verkeerde syntaxis heeft. Dit zal resulteren in een PHP-parsefout en je ziet een bericht als: Parse error- syntax error, onverwacht $ einde in /public_html/site1/wp-content/themes/my-theme/functions.php op lijn 278 Het foutbericht geeft aan waar […]

De login als WordPress-beheerder (wp-admin) werkt niet meer

Soms gebeurt het dat je niet meer kan inloggen op je WordPress-website met je gebruikersnaam, e-mailadres of wachtwoord. Indien je enkel je wachtwoord vergeten bent, kan je met de ‘Wachtwoord vergeten?’-functie snel weer aan de slag. Je vindt deze functie onderaan je inlogscherm:   Krijg je op deze manier geen toegang? Of wordt je e-mailadres […]