Interne serverfout in WordPress: “500 Internal Server Error”

Een interne serverfout komt niet alleen in WordPress voor; het kan ook voorvallen met andere scripts die op jouw server draaien. Vaak wordt een interne serverfout in WordPress veroorzaakt door plug-in- en / of themafuncties. Andere oorzaken van interne serverfouten in WordPress zijn bijvoorbeeld:

• Een beschadigd .htaccess-bestand;
  • PHP die tegen tegen zijn geheugenlimiet aanloopt.

gerelateerde artikels

Conflicten met WordPress-plug-ins

Wat moet je doen als er conflicten ontstaan tussen geïnstalleerde WordPress-plug-ins? Het uitschakelen van alle WordPress-plug-ins op je site zal waarschijnlijk het probleem oplossen. Vervolgens kan je ontdekken welke plug-in het probleem veroorzaakte door de plug-ins één voor één terug te activeren.   Waarom geven WordPress-plug-ins soms problemen? Vaak worden fouten veroorzaakt door plug-ins die […]

Fout bij het instellen van de databaseverbinding in WordPress

Krijg je het onderstaande scherm te zien? Deze foutmelding maakt duidelijk dat jouw website niet in staat is om verbinding te maken met de database. Meestal komt dit voor wanneer een gebruiker de databasecredentials (databasehost, databasegebruikersnaam en databasewachtwoord) verkeerd heeft ingevoerd of gewijzigd. Soms kan je databaseserver niet reageren, of is je database beschadigd. Krijg […]

Maximum Execution Time Exceeded in WordPress

WordPress kan soms de melding ‘Maximum Execution Time Exceeded in WordPress’ of ‘Maximale uitvoeringsduur overschreden in WordPress’ geven. Waarom is dit? Dat leggen wij uit. WordPress is hoofdzakelijk gecodeerd in PHP-programmeertaal. Om webservers te beschermen tegen misbruik, is er een tijdslimiet ingesteld hoe lang een PHP-script kan uitgevoerd worden. Sommige WordPress-hostingproviders hebben deze waarde op […]