Interne serverfout in WordPress: “500 Internal Server Error”

Een interne serverfout komt niet alleen in WordPress voor; het kan ook voorvallen met andere scripts die op jouw server draaien. Vaak wordt een interne serverfout in WordPress veroorzaakt door plug-in- en / of themafuncties. Andere oorzaken van interne serverfouten in WordPress zijn bijvoorbeeld:

• Een beschadigd .htaccess-bestand;
  • PHP die tegen tegen zijn geheugenlimiet aanloopt.

gerelateerde artikels

WordPress verzendt geen e-mails

Verstuurt jouw WordPress-website geen e-mails meer? Je merkt dit probleem doorgaans op zodra mails via je contactformulier of WordPress-kennisgevingmails niet langer aankomen. Vaak wordt dit probleem veroorzaakt doordat hostingproviders met gedeelde hostingformules (shared hosting) de module die wordt gebruikt voor het verzenden van e-mailberichten uitschakelen of beperken om te voorkomen dat hun servers misbruikt worden. […]

Maximum Execution Time Exceeded in WordPress

WordPress kan soms de melding ‘Maximum Execution Time Exceeded in WordPress’ of ‘Maximale uitvoeringsduur overschreden in WordPress’ geven. Waarom is dit? Dat leggen wij uit. WordPress is hoofdzakelijk gecodeerd in PHP-programmeertaal. Om webservers te beschermen tegen misbruik, is er een tijdslimiet ingesteld hoe lang een PHP-script kan uitgevoerd worden. Sommige WordPress-hostingproviders hebben deze waarde op […]

De login als WordPress-beheerder (wp-admin) werkt niet meer

Soms gebeurt het dat je niet meer kan inloggen op je WordPress-website met je gebruikersnaam, e-mailadres of wachtwoord. Indien je enkel je wachtwoord vergeten bent, kan je met de ‘Wachtwoord vergeten?’-functie snel weer aan de slag. Je vindt deze functie onderaan je inlogscherm:   Krijg je op deze manier geen toegang? Of wordt je e-mailadres […]